Janna lyhyesti

Olen vaikeasti CP-vammainen (usein miten sähköisellä) pyörätuolilla liikkuva, 50 ikävuotta lähentelevä, monessa mukana oleva, aktiivinen nainen. Tamperelaistuin yli 40 vuotta sitten pääkaupunkiseudulta vanhempieni töiden perässä.

Koulutukseltani olen sekä psykologian että yhteiskuntatieteiden maisteri ja myös esteettömyyskartoittaja sekä työkykykoordinaattori. Tosin työtä minulla ei ole. Olen työkyvyttömyyseläkkeellä, Tekisin silti mielelläni koulutustani vastaavaa työtä, koska en katso vammaisuuteni olevan este sille. Haen koko ajan aktiivisesti työpaikkaa.

Asun avoliitossa Tampereen maaseudulla, Teiskossa. Olemme eläneet yhdessä täällä punaisessa puutalossamme, kuin kesämökillä, jo yli 10 vuotta. Perheeseemme ei kuulu muita kuin me kaksi, mutta koira on meillä haaveissa joskus hankkia. Siinä kuitenkin monta mutkaa ja mietintää vielä tekemättä. Harrastan kirjoittamista, vaikuttamista, koiria sekä pyörätuolitanssia. Lisäksi minua kiinnostaa yhteiskunnallinen vaikuttaminen, yhdistystoiminta sekä vammaisten osallisuus ja mahdollisuus siihen.

Yhteiskunnallista aktiivisuuttani osoittanee se, että olen mm. vammaisjärjestöaktiivi niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla. Lisäksi olen pyrkinyt vaikuttamaan ja muuttamaan yhteiskuntaa olemalla ehdokkaana kolmissa viimeisissä kuntavaaleissa Tampereella. Kaupungin valtuutetun paikkaa en ole saavuttanut, mutta joitakin luottamustehtäviä kyllä.

Kaiken muun aktiivisuuteni ohella minulla on halu jakaa vammatietoutta sitä tarvitseville tai vammaisuudesta kiinnostuneille.

Vammaisuus ei ole este, ehkä hidaste, mutta kaikkea voi tehdä ja joka paikkaan mennä, kunhan on halua ja rohkeutta.

 

Halutessasi tavoitat minut:

e-mail: janna maula

Facebook: www.facebook.com/janna.maula

Twitter: https://twitter.com/JannaMaula

 

Kommentointi on suljettu.